Πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Και εσείς ε; Εμείς να δείτε και να δείτε τι παθαίνουμε συνέχεια…

Ο υπέροχος αυτός κύριος είναι ο Ρούντι. Ο Ρούντι είναι λίγο δύσκολο να περιγραφεί. Είναι ένας τέρας ομορφιάς και καλοσύνης, ο χαρακτήρας του σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, δεν γίνεται να τον δεις και να μην τον λατρέψεις. Είναι πανευκολος σκύλος, δεν έχει κανένα θέμα συμπεριφοράς, είναι εξαιρετικά κοινωνικός.

Κυκλοφορεί με άνεση παντού, μπαίνει στο αμάξι σαν λόρδος, αγαπά όλον τον κόσμο. Είναι γλυκύτατος, ήσυχος και φιλικός. Του αρέσουν πολύ οι βόλτες και του αρέσει πολύ να αράζει. Θα μπορούσε να ζήσει με οικογένεια, με ζευγάρι, με κάποιον μόνο του.

Είναι ενήλικος σκύλος, ώριμος, έτοιμος. Δεν ψάχνουμε κάποιον που έχει θέμα με την ηλικία του, που δεν θέλει να τον έχει για λίγο μην πληγωθεί, δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Ψάχνουμε κάποιον να τον πάρει, χωρίς να σκέφτεται εγωιστικά, και μαζί να ξεζουμισουν τα χρόνια που έχει μπροστά του.

Είναι στειρωμένος, αποπαρασιτωμενος,με πρόσφατες άριστες εξετάσεις αίματος. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

Ευχαριστούμε πολύ τη Φωτεινή που προσπάθησε και συνέλαβε λίγη από την αρχοντιά του