Προσπαθούμε τόσες μέρες να σκεφτούμε τι θα γράψουμε για τη Ρόζα και τελικά νομίζουμε ότι το βρήκαμε. Παιδιά. Η Ρόζα χρειάζεται παιδιά και από ότι φαίνεται τα παιδιά χρειάζονται τη Ρόζα. Το κοριτσάκι στις φωτογραφίες μαζί της είναι μόλις 4 ετών.

Ένα πλασματακι που ήρθε σε χάλια κατάσταση στα χέρια μας στις αρχές Φεβρουαρίου, έκανε τη θεραπεία της και δυνάμωσε μέρα με τη μέρα, ξεκίνησε να κουνά διατακτικά αλλά χαρούμενα το ουρακι της και δεν σταμάτησε ποτέ.

Βγαίνει βόλτες και απολαμβάνει πολύ την παρέα των ανθρώπων, χαίρεται τον ήλιο, κουρνιάζει με τη συννεφιά. Φυσικά είναι άψογη με όλους τους υπόλοιπους σκύλους, ενώ σε βόλτες έχουμε δει ότι φοβάται τις γάτες, ίσως επειδή είναι σχεδόν το ίδιο μέγεθος της

Η Ρόζα θα στειρωθεί σύντομα, οπότε τυπικά θα είναι έτοιμη να μας αποχαιρετήσει να πάει να ζήσει μια ονειρική ζωή. Λογικά εσείς θα κοιτάζεστε ή θα αναρωτιέστε με ποιον, με εσάς ή κάποιον άλλον, οπότε στο χέρι σας είναι όλα.

Αν θέλετε ένα μινιον λουλουδάκι σαν αυτό στη ζωή σας μπορείτε να υιοθετήσετε υπεύθυνα και για πάντα. Είναι περίπου 1,5 έτους, ζυγίζει μόλις 12 κιλά. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τηλ επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο