Καθόταν μέσα σε μία από τις περιφράξεις του κυνοκομείου του Δήμου Μετεώρων. Δεν ήταν από τις σκυλίτσες που έρχονταν μπροστά στα σύρματα να βγάλει τη μουσούδα της να ζητιανέψει ένα χάδι, προφανώς δεν πίστευε ότι κάποιος θα ενδιαφερθεί για εκείνη…

Την ημέρα που ανοίξαμε το κλουβί την πήραμε κούνησε με τόση δύναμη την ουρά της που νομίζαμε ότι σπάσει. Έκατσε 4 ώρες ταξίδι στο πίσω κάθισμα και κοιμόταν. Ήσυχη επιτέλους.

Περιμέναμε ότι θα είναι πλάσμα φοβισμένο, φοβικό, εκείνη όμως μέσα σε ένα βράδυ άφησε τα πάντα πίσω της και άνθισε. Λατρεύει όλον τον κόσμο, συνυπάρχει άνετα με άλλους σκύλους. Πήγε στο κτηνιατρείο όπου την κοιτούσαν όλοι αδυνατώντας να καταλάβουν από που πηγάζει όλο αυτό το νάζι, η χάρη και η τσαχπινιά. Είναι χαρούμενη.

Είναι περίπου 3 ετών, ζυγίζει 20 κιλά, στειρωμένη. Ψάχνουμε έναν άνθρωπο, ένα ζευγάρι, μια οικογένεια που να θέλει να βάλει ΠΟΛΛΗ χαρά στη ζωή του(ς).

Το όνομά της είναι Σάρλοτ, σαν την τούρτα. Θα δοθεί εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.