Είχαμε μια ελπίδα ότι θα ξεκινούσε καλά το 2020. Η σκελετωμενη σκυλίτσα που βρέθηκε στη Γλυφάδα δεν ήταν τίποτα τελικά μπροστά σε ότι άλλο προέκυψε μόλις λίγες εβδομάδες μετά…Η πρώτη της ανάρτηση ήταν αυτή:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2932819256748685&id=183003141730324

Ένα πλάσμα δίχως ίχνος κρέατος επάνω της. Δεν μπορούσαμε να το χωρέσουμε στο μυαλό μας και μόλις το καταφέραμε μάθαμε ότι έχει ιδιοκτήτρια. Δεν ήταν μια χαμένη ή παρατημένη, ήταν δεσποζομενη. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν τη ζήτησαν πίσω, δεν πάλεψαν για εκείνη, βασικά δεν ασχολήθηκαν. Έγιναν ότι έπρεπε να γίνουν εκ μέρους μας σε ότι αφορά τα νομικά, αυτά για όσους πιστεύουν στη νομοθεσία σε αυτή τη χώρα, κάπου το έτος 2167 ίσως μάθουμε τι απέγιναν οι καταθέσεις των κτηνιάτρων και οι φωτογραφίες και όλα τα σχετικά. Θα μας ενημερώσουν στον άλλο κόσμο, θα μας τα στείλουν με φαξ.

Η Πριγκιπέσσα, έτσι την έλεγαν, εμείς τη λέμε Ταλιατελα, είναι ετών 17,5 περίπου. Έγινε αδέσποτη στα 16,5. Έγινε ανεπιθύμητη.Μέχρι να κλείσει τα μάτια της για πάντα θα έχει φαγητό (που προφανώς ΔΕΝ είχε), θα έχει την ιατρική της περίθαλψη, αν και είναι τέρας υγείας, και θα έχει ένα μαλακό κρεβάτι με πολλά μαξιλάρια για να ξεκουράζει το κορμάκι της στην πανσιόν όπου φιλοξενείται.

Πώς μπορείτε και το κάνετε αυτό; Με τι καρδιά;