Το Πασχαλινό παζάρι μας δίνει δύναμη, κουράγιο και στήριξη μέχρι το Χριστουγεννιάτικο και το Χριστουγεννιάτικο μέχρι το Πασχαλινό ξανά. Και έτσι κυλάνε πάντα όλα. Σε μία δύσκολη εποχή, για ανθρώπους αλλά και για ζώα, να ξέρετε ότι η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας επισκεφθήκατε αυτό το Σαββατοκύριακο, η παρουσία σας και φυσικά η προσφορά σας σημαίνει τα πάντα. Ευχαριστούμε ξανά τον κύριο Παπανικολάου, Δήμαρχο Γλυφάδας και τους κυρίους Δορκοφίκη και Ζάχο για την επίσκεψη και την στήριξη τους. Για πρώτη φορά στα 31 χρόνια του ΣΠΑΖ έχει υπάρξει συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να στηθεί αυτό το παζάρι, τη Μαργαρίτα που για ακόμα μια φορά ανέλαβε όλο το δημιουργικό κομμάτι σχεδιάζοντας τις μπλούζες, τις κούπες, τις πετσέτες και το μεγάλο μπάνερ με τους σκύλους προς υιοθεσία.

thank you spaz

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας προσέφεραν τόσα πολλά πράγματα για το παζάρι μας. Την Λούλα (Relkon Hellas AE) για τα υπέροχα σοκολατάκια, την Νούλη (ΙΟΝΙΟΝ ΑΕ), την Χρυσή και τον Νίκο (Lafeinier jeans) για εξαιρετικά δώρα για την Τόμπολα, τον Περικλή (Super Market Θανόπουλος) για τα απαραίτητα του Food Hall και πολλά άλλα.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες χειροτέχνες για τις υπέροχες δημιουργίες τους.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που προσφέρατε πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά για τον μπουφέ μας.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας. Την καρδιά και την ψυχή του μπαζάρ αλλά και κάθε εκδήλωσης ή δράσης μας. Χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα, για σχεδόν 3 ημέρες δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό.
Μαρία Π., Θέκλα, Γιάννη, Ελένη, Βασίλη Τ., Βασίλη Ε., Ελισάβετ, Ντανιέλα, Σουζάνα, Τζοάννα, Βάσσι, Ρένα, Λία, Κατερίνα Κ., Σάντυ, Κωνσταντίνε, Ειρήνη, Ρούλα, ‘Εμη, Ισμήνη, Αννέτα, Φράνσις, Μαριάννα, Σοφία, Ναταλία, Μαριλένα, Νίκο, Ζαϊρα, Ιρίνα, Αλέκα, Ζωή, Σπυριδούλα, Βάσω, Ελεάνα, Πέννυ, Χριστίνα, σας ευχαριστούμε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ 

Αν ξεχνάμε κάποιον, ζητάμε ειλικρινά συγνώμη.

Μέχρι το επόμενο μπαζάρ του ΣΠΑΖ, το 32ο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ μας, να είμαστε όλοι καλά και να προσφέρουμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη – ανθρώπους και ζώα.