Έχουμε να σας πούμε για δύο κορίτσια. Ή μάλλον δύο κυρίες. Η πρώτη είναι η Μάμα και η δεύτερη είναι η Τίνα. Είναι κυρίες που βρίσκονται στα χρυσά χρόνια, η Μάμα είναι περίπου 8 ετών, η Τίνα περίπου 6. Και οι δύο είναι μεσαίο μέγεθος.

Τα πλάσματα αυτά δεν απευθύνονται σε όλους, απευθύνονται σε συγκεκριμένους ανθρώπους.
Αυτούς που θέλουν να βάλουν στο σπίτι τους την ευτυχία που φέρνει ένας σκύλος αλλά δεν θέλουν τον μπελά της τουαλέτας και της φασαρίας του κουταβιού.
Αυτούς που λατρεύουν την πρωινή βόλτα και την απογευματινή και απολαμβάνουν την γαλήνη του να ξέρουν ότι όσο λείπουν ο σκύλος απλά κοιμάται στο σπίτι.
Αυτούς που βλέπουν στα μάτια να τους κοιτούν με ευγνωμοσύνη που δεν αναλύεται, δεν περιγράφεται, σχεδόν δεν υπάρχει.

Οι ενήλικοι σκύλοι δεν είναι σκύλοι με προβλήματα. Είναι σκύλοι σοφοί. Έχουν δει την κακία του κόσμου, την έχουν αντιμετωπίσει, την έχουν βάλει πίσω τους και έχουν προχωρήσει στη ζωή. Μπαίνουν στις ζωές μας γιατί πρέπει να λύσουν τα δικά μας θέματα, τα προβλήματα.

Ψάχνουν, κοιτούν χαμηλά με σχέδια μεγάλα, αναζητούν τη χαραμάδα για να τρυπώσουν στη δική μας ζωή. Εκεί που υπάρχει ανάγκη. Να ξέρετε να αφήσετε την πόρτα ανοιχτή…

Η αγγελία αφορά και τις δύο, δεν ψάχνουμε σπίτι για να πάνε μαζί, δεν χρειάζεται. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.