Η πανέμορφη κυρία Τζίνα.
Τη Τζίνα τη συναντήσαμε πριν λίγο καιρό δαγκωμένη από έναν σκύλο σε αρκετά άσχημη κατάσταση. Έφτιαξαν όλες οι πληγές της και πάρα την ταλαιπωρία της δεν έχασε την εμπιστοσύνη της σε ανθρώπους και άλλους σκύλους. Η Τζίνα βλέπετε έχει ζήσει όλη της τη ζωή και με σκύλους και με ανθρώπους. Πριν κάποιον καιρό εκείνη και κάποια σκυλοαδερφια της, χωρίς να είναι όντως συγγενείς, έχασαν τον άνθρωπο τους.

Και τι εγινε; Ότι γίνεται σχεδόν πάντα. Οι τεθλιμμένοι συγγενείς δεν ήθελαν να ακούσουν για τους σκύλους που τόσο αγαπούσε ο μακαρίτης.

Η Τζίνα ημέρες ήρθε στην οικογένεια του ΣΠΑΖ και η οικογένεια του ΣΠΑΖ θα κοιτάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Θα κάνει εξετάσεις, είναι στειρωμένη και θα αναζητήσει έναν άνθρωπο ή μια οικογένεια που ψάχνει έναν ενήλικο, ήρεμο, τρυφερό σκύλο, που απολαμβάνει τη ζωή στο σπίτι και στη βόλτα, που δεν λερώνει στο σπίτι, δεν κάνει ζημιές, δεν γαβγίζει δίχως λόγο.

Είναι περίπου 8 ετών, θυμάστε τι σας έχουμε πει για τη Χρυσή ηλικία των 8 ετών, με μάτια και καρδιά και ψυχή γεμάτα ζωή. Αν την αγαπήσατε, όπως εμείς, από την πρώτη στιγμή που την είδατε, μπορείτε να καλέσετε 6945598760 καθημερινές απόγευμα ή Σαββατοκύριακο.

Αν δεν την αγαπήσατε μάλλον δεν κοιτάξατε καλά, κοιτάξτε ξανά…