Μπορείς να μάθεις πιάνο, Γαλλικά, Κινέζικα. Μπορείς να μάθεις ξυλουργική, μπορείς να γλυπτική. Αυτό που δεν μπορείς να μάθεις, άσχετα με το πόσες ώρες θα χαλάσεις ή πόσα μαθήματα θα κάνεις, είναι να είσαι άνθρωπος. Όταν με τέτοια άνεση κρατάς κουτάβια για περίπου τρεις μήνες και μετά πας και τα πετάς σε κεντρικότατο δρόμο, καταδικάζοντάς τα σε μαρτυρικό θάνατο, δεν είσαι άνθρωπος. Και όσοι είστε γύρω προσέξτε διότι με την ίδια “άνεση” αύριο μεθαύριο θα ξεφορτωθεί εσάς. Ζούμε στην εποχή του ίντερνετ και της πληροφόρησης, μερικές φορές της ύπερ- ή παραπληροφόρησης.
pups kol
Με τις πράξεις σας καταδικάζετε σωματεία που αποτελούνται από μια χούφτα εθελοντές. Όταν πασχίζουμε να αντεπεξέλθουμε σε περιστατικά σαν του Τόφυ και της Τζόυ, οι οποίοι μεταξύ τους έχουν 4 σπασμένα πόδια, γιατί μας βάζετε το μαχαίρι στο λαιμό με άλλα 4 μωρά για τα οποία θα είχαμε βοηθήσει με την στείρωση της μάνας εφόσον είχε ζητηθεί ή θα είχαμε βοηθήσει στην προώθηση για ανεύρεση σπιτιών εφόσον είχε ζητηθεί; Γιατί δεν ζητάτε βοήθεια; Οπότε τώρα ζητάμε εμείς. Ή μάλλον εκλιπαρούμε. Διότι πραγματικά δεν υπάρχει χώρος, διότι πραγματικά ΔΕΝ έχουμε που να τα πάμε. Αφού κάποιοι μας βάζουν σε αυτήν τη θέση, παρακαλούμε βοηθήστε μας.
Είναι 3 αγοράκια και 1 κοριτσάκι, ο ΣΠΑΖ θα αναλάβει όλα τα έξοδά τους καθώς και την προώθηση των αγγελιών τους. Το μόνο που ζητάμε είναι φιλοξενία. Τηλ 6977572522