Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν αναρτήσαμε τη Ζου, μια σκυλίτσα που χάθηκε από την περιοχή της Γλυφάδας, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε τότε ήταν η δική της δεμένη στην πόρτα μιας πολυκατοικίας. Η Ζου βρέθηκε, ελέγχθηκε για μικροτσίπ, δεν βρέθηκε αλλά είχε. Μας έχει τύχει πολλές φορές κάποια σκάνερ να πιάνουν τα τσιπ και κάποια όχι, για αυτό είναι ιδανικό, όχι πρακτικό όμως να ελέγχονται δύο φορές.

Η Ζου λοιπόν καθόταν δεμένη στην πόρτα της πολυκατοικίας της διότι είχε μόλις καεί το σπίτι της. Το σπίτι των ανθρώπων της. Οι δικοί της για κάποιες νύχτες κοιμόνταν στο αυτοκίνητο και αυτή καθόταν φυσικά μαζί τους. Συνθήκες που δεν χρειάζεται να μαθευτούν, δεν έχει σημασία, σημασία έχουν αλλά, οδηγούν στο ότι η Ζου χρειάζεται να βρει ένα νέο σπίτι.

Για να γίνει η αγγελία αυτή σημαίνει ότι σαν σωματείο και σαν άνθρωποι, εθελόντριες, έχουμε κάνει τα πάντα και όλα έχουν εξαντληθεί. Δεν γίνεται να μείνει εκεί. Η Ζου είναι 1,5-2 ετών περίπου. Είναι απίστευτα κοινωνική, τρυφερή, παιχνιδιάρα, πανέξυπνη. Είναι υγιής, της κάναμε εξετάσεις και σύντομα θα στειρωθεί. Ζυγίζει 15 κιλά και είναι πραγματικά ένα μοναδικό δημιούργημα, ένα σκυλάκι γλυκύτατο και καλό. Δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα, δεν θα βιώσει εγκατάλειψη, στεναχώρια κτλ, πρέπει να σταματήσουμε να τα λέμε ή να τα νομίζουμε αυτά, οι σκύλοι είναι ότι τους δίνεις.

Βρίσκεται εδώ και ένα μήνα σχεδόν σε χώρο φιλοξενίας και τώρα ήρθε η εποχή να γίνουν τα πράγματα που πρέπει. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσιπ.Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.