Εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στη Γλυφάδα με τον φίλο του ή τον αδελφό του ή κάποιον που δεν ξέρουμε τι του είναι. Ένα ολόκληρο ΣΚ έγινε χαμός, τι βρίσιμο φάγαμε πάλι δεν λέγεται, άχρηστες φιλοζωικές και όλα τα καλά…

Δύο μεγαλόσωμοι σκύλοι που μαζεύτηκαν τελικά και με τη βοήθεια της αντιδημάρχου της κυρίας Μηλιαρέση και μεταφέρθηκαν σε προσωρινό χώρο φιλοξενίας. Ο δεύτερος, ο Θέμης, δεν έχουμε ακόμα ανάρτηση για αυτόν, μας έχει προβληματίσει καθώς δεν δέχεται λουρί, δεν είναι στο χέρι του όμως ή στο πόδι του, θα πέσει και θα υποκύψει στα χάδια μας και θα γίνει αρνί. Αυτή η αγγελία λοιπόν είναι για τον Μιλτιάδη ή όπως τον λέμε εμείς, τον Μίλτο. Ο Μίλτος είναι ένας σκύλος αρνί, έχει έναν απίστευτα ήρεμο και καλό χαρακτήρα, είναι ένα μεγάλο μωρό.

Είναι πλέον κοινωνικός πολύ, τρυφερός, στην εκδήλωση του ραντεβού υιοθεσίας δεν άφησε χέρι για χέρι και αγκαλιά για αγκαλιά, μιλάμε ότι πήγε παντού. Ο κύριος Μιλτιάδης είναι περίπου ενός έτους, έκανε εξετάσεις και στειρώθηκε, είναι υγιής και έτοιμος να βρει το παντοτινό του σπίτι.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει εσείς και για το σκοπό αυτό γίνεται η ανάρτηση αυτή είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι ο σκύλος της ζωής σας και απλά να μη το γνωρίζατε μέχρι στιγμής. Αυτά. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

Κατηγορίες: ΣΚΥΛΟΙ