Ψάχνετε για ήρωες σε όλα τα λάθος μέρη. Η ιστορία του Κανέλλου.

Ο Κανέλλος ήταν αδεσποτακος στα δυτικά προάστια της Αττικής. Συζούσε, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο αυτό για αδέσποτο στο δρόμο με άλλους 4-5 σκύλους μέχρι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έσπασε το πόδι του και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Το χειρουργείο ανέλαβε ο άνθρωπος που τους φροντίζει τόσο καιρό και ανέλαβε και την πανσιόν του για να αναρρώσει με ασφάλεια. Η επέμβαση πήγε τέλεια, το πόδι δεν θα έχει πρόβλημα ποτέ ξανά.

Οι μέρες του στη φιλοξενία θα τελείωναν οπότε και αποφασίσαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία διότι δεν μιλάμε για σκύλο, μιλάμε για διαμάντι. Ο Κανέλλος δεν γρυλισε, δεν έκανε καν να σηκώσει το χείλος του όταν χτυπημένος μπήκε στο αμάξι ή όταν πονεμενος έκανε ακτινογραφίες. Δεν έκανε κιχ όταν του άλλαζαν το νάρθηκα, ξέρετε τι έκανε; Γυρνούσε κοιλιά. Δεν στραβωσε με κανένα ζώο, δεν προκάλεσε κανένα τσακωμό.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αυτό το ζώο χτυπήθηκε για να νοσηλευτεί και να γίνει αφορμή ο χαρακτήρας του να μαθευτεί για να βρει σπίτι και στο δρόμο να μην ξαναβγεί. Απλά πράγματα γιατί για όλα υπάρχει σχέδιο. Εμείς θα του δώσουμε την ευκαιρία γνωρίζοντας τον σε εσάς, εσείς πρέπει να του δώσετε ένα σπίτι.

Ο σκύλος για τον άνθρωπο ή την οικογένεια που ψάχνει τον τέλειο σκύλο, τον κύριο, τον “έτοιμο”. Τον σκύλο φίλο, τον σκύλο κολλητό.

Είναι γεννημένος περίπου τον 1/2019 και είναι γύρω στα 25 κιλά. Είναι πολύ ήρεμο ζώο, πολύ δεκτικό, φιλικό, έτσι είναι όλα όσα έχουν ζήσει τόσα χρόνια στο δρόμο. Είναι στειρωμένος και υγιής.

Δώστε του μια ευκαιρία τέτοια πλάσματα είναι για σπίτι, δεν είναι για δρόμο. Βρίσκεται στη Γλυφάδα. Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

Σχετικά άρθρα