Οι περισσότεροι άνθρωποι μόλις δουν έναν σκύλο παρατημένο ή αφημένο ή γενικά προς υιοθεσία σίγουρα σκέφτονται ότι κάποιο πρόβλημα έχει ο σκύλος. Λάθος, λάθος, λάθος.

Δεν μας έχει τύχει ποτέ μα ποτέ μέχρι σήμερα να γνωρίσουμε σκύλο με πρόβλημα. Αντιθέτως έχουμε γνωρίσει πολλούς ανθρώπους με πρόβλημα αντίληψης και κατανόησης των βασικών, τόσο απλών αλλά και τόσο δύσκολων για κάποιους, αναγκών τους.

Ο Άλκης σίγουρα απορρίφθηκε από κάποιους οι οποίοι δεν κατάλαβαν ποτέ τι πλάσμα έχουν, τι μπορεί να κάνει, πόσο έξυπνος είναι. Εμείς κάτσαμε και περάσαμε λίγο χρόνο μαζί του και μάλιστα σε πανσιόν όπου έχει πολλά ερεθίσματα και είδαμε ότι μιλάμε για ένα σκύλο σαΐνι. Φαίνεται εξάλλου… Αναζητά κάποιον να συνεργαστεί μαζί του σε καθημερινή βάση, να του δώσει κάποιες οδηγίες, κάποιες γραμμές, κάποια σταθερότητα στη ζωή του. Ότι αναζητάνε και αναζητάμε όλοι…

Είναι νεαρός σε ηλικία, γεννημένος περίπου 10/2020, μεσαίο μέγεθος, 28 περίπου δυνατά κιλά. Φανταστικός με ανθρώπους και παιδιά. Έχει κάνει εξετάσεις, είναι υγιής και έχει στειρωθεί. Μαθαίνει μαζί μας νέα πράγματα και όταν τον γνωρίσετε θα σας τα δείξει και σας.

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής, στειρωμένος, με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Δεν τα πάει καθόλου καλά με γάτες ή μικρά ζωάκια. τηλ επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο. Αγαπήστε άφοβα υιοθετήστε υπεύθυνα.

 

Σχετικά άρθρα