Το χέρι είναι χέρι. Δεν αλλάζει. Είναι ένα μέλος που στην άκρη έχει μια παλάμη και 5 δάχτυλα.
Το τι κάνει το χέρι είναι που ορίζει ή καθορίζει τη “δύναμη” που έχει.
Υπάρχουν χέρια που απλώνονται για να προκαλέσουν πόνο, υπάρχουν χέρια που απλώνονται και χτυπούν, που κακοποιούν, που σκοτώνουν.
Και υπάρχουν τα χέρια που σηκώνονται διστακτικά για να μην τρομάξουν, που απλώνονται με σχεδόν μηδενική φόρα, που στέκονται απλά για ένα με δύο λεπτά μέχρι ένα ζώο, ένας σκύλος συνήθως, στις γάτες λειτουργεί διαφορετικά, να καταλάβει ότι το χέρι που τον έβλαψε δεν το ίδιο με το χέρι που βλέπει τώρα μπροστά του.
Για την Ανθή όλα αυτά ήταν άγνωστα. Η έλλειψη κοινωνικοποίησης σε νεαρή ηλικία την έκανε να φοβάται τον άνθρωπο. Πλέον, με τη βοήθεια των λίγων εθελοντών αρχίζει να τα μαθαίνει όλα αυτά.
Τον άνθρωπο τον φοβάται αλλά τον αγαπά και θέλει να τον αγαπήσει δυνατά. Θέλει να συνυπάρξει μαζί του, θέλει να τον εμπιστευτεί.

Η Ανθή είναι ένα πραγματικά πανέμορφο πλάσμα, μεσαίο μέγεθος, 20 κιλά. Είναι γεννημένη περίπου 01/2021, είναι στειρωμενη και υγιής.

Ψάχνει έναν άνθρωπο ή δύο, οικογένεια με παιδιά σε αυτή τη φάση ίσως είναι για εκείνη αρκετοί, πολλοί. Ψάχνει κάποιον να λύσουν τα θέματα τους μαζί και εμείς θα βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί. Χρόνος μόνο χρειάζεται.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.

Σχετικά άρθρα