Όλοι οι σκύλοι έχουν παρελθόν, ιστορία δηλαδή, παρόν και μέλλον, αυτό που κοιτάμε να τους δώσουμε.
Αυτή είναι η Σίσσυ και παρακάτω είναι η ιστορία της.
Εμφανίστηκε στις αρχές Μαΐου του 2016 σε μια μαρίνα της Γλυφάδας με πληγές στις πατούσες της σαν να κυνήγησε χιλιόμετρα όποιον τελικά την άφησε εκεί.
“Κόλλησε” σε μια κοπέλα που δούλευε εκεί γιατί την πρόσεξε και αφού την πήγαμε σε κτηνίατρο για εξετάσεις και στείρωση φρόντισε να τη βοηθήσει να γίνει καλά.
Η Σίσσυ άρχισε να προστατεύει το χώρο της και την κοπέλα και να ενοχλείται από την παρουσία άλλων και όταν άρχισε ο κόσμος να μαζεύεται εκεί στη μαρίνα εκείνη έπρεπε να μεταφερθεί σε πανσιόν.
Από το καλοκαίρι του 2016 περιμένει. Σκύλοι ήρθαν, σκύλοι έφυγαν. Η Σίσσυ εκεί.
Ένα εξαιρετικά τρυφερό πλάσμα, περιμένει καρτερικά τον άνθρωπο που θα καταλάβει ότι η Σίσσυ είναι για αυτόν.
Κάποιον να τη συντροφεύει, να περπατά μαζί της, να της πετάει ένα μπαλάκι ή απλά να κάθεται.
Η Σίσσυ έχει μελαγχολήσει τελευταία. Να ξέρετε ότι υπάρχουν σκύλοι που δεν αντέχουν για πάντα την πανσιόν, έχουν τεράστια ανάγκη τον άνθρωπο.
Τα απογεύματα δεν θέλει να βγει από το κλουβί της, δεν έχει να κάνει κάτι, δεν θέλει να τριγυρνάει μόνη σε ένα άδειο πάρκο, ψάχνει γύρω γύρω μήπως και είναι κάποιος να περπατήσει μαζί της, να της πετάξει ένα μπαλάκι. Αλλά δεν είναι κανείς εκεί.
Η Σίσσυ είναι περίπου 7 ετών σήμερα. Είναι υγιής και στειρωμένη. Δεν θα μπορούσε να ζήσει με παιδιά, χρειάζεται ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς εκπλήξεις στην καθημερινότητα της. Οι απότομες κινήσεις την τρομάζουν χωρίς να είναι καθόλου φοβική έξω στον κόσμο. Ένα ζευγάρι ή κάποιος άνθρωπος μόνος θα ήταν ιδανικός.
Δεν θα λερώσει το χώρο σας, δεν θα σας κάνει ζημιές, ένας ενήλικος σκύλος απλά δεν τα κάνει αυτά. Θα σας περιμένει να γυρίσετε από τη δουλειά σας και θα σας κουνήσει πολύ χαρούμενη την ουρά.
Της αρέσει πάρα πολύ το αυτοκίνητο, κάθεται ήσυχα και κοίτα έξω από τα παράθυρα. Της αρέσει η βόλτα στο βουνό αλλά και στη θάλασσα. Της αρέσουν πολύ οι λιχουδιές.
Αν θεωρείτε ότι κάτι από την ιστορία της σας άγγιξε μπορείτε να καλέσετε το 6945598760 για να κανονίσετε να τη δείτε από κοντά. Αν όχι, μπορείτε απλά να την κοινοποιήσετε, σίγουρα υπάρχει κάποιος εκεί έξω για εκείνη.
Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Δεν μπορεί, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, να συζήσει με άλλο σκύλο. Ίσως κάποιο αρσενικό, σίγουρα στειρωμενο. Δεν έχει δοκιμαστεί με γάτες.