Στη ζωή, στις πανσιόν, στα καταφύγια, ακόμα και στο δρόμο, παντού υπάρχει η δυνατότητα να αναπτυχεί η χειρότερη έχθρα ή η μεγαλύτερη φιλία. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ανθρώπους αλλά σήμερα μιλάμε για σκύλους.

Να σας συστήσουμε (ξανά) μαζί αυτή τη φορά τον Γκέο (καφέ) και τη Ρενέ (μαύρη). Ο Γκέο και η Ρενέ είναι σετ, είναι φιλαράκια, είναι σχέση ζωής που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια.

Βγαίνουν μαζί στην πανσιόν, κοιμούνται μαζί, τρώνε μαζί. Είναι και οι δύο περίπου 8 ετών, είναι φιλικά πλάσματα, χαρούμενα, παίζουν και χαίρονται, είναι τρυφερά, λατρεύουν τις λιχουδιές.

Θα ήταν όνειρο τους και όνειρό μας αυτά τα πλάσματα να βρουν ένα σπίτι μαζί ή ένα χώρο μαζί εφόσον μιλάμε για έναν αξιοπρεπή χώρο όπου θα υπάρχουν άνθρωποι και όχι καμία μάντρα ή οικοδομή.

Είναι και τα δύο υγιή, εμβολιασμένα και στειρωμένα. Αν έχετε χώρο στο σπίτι σας και στην καρδιά σας και θέλετε να βάλετε αυτά τα δύο πλάσματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο ή μπορείτε να κοινοποιήσετε.

Σχετικά άρθρα