Ο Τζορτζίνο είναι από αυτούς τους τύπους που τους ακολουθείς 5 μήνες, σαν ντετέκτιβ που παρακολουθεί, βγάζεις 34.147 φωτογραφίες, όλες χάλια, δεν φαίνεται καθόλου το ποσό καλό και στυλατο τυπακι είναι και τη μέρα που λες τον πέτυχα, κοιμάται…
Μικρός σχετικά σε μέγεθος, κοντός πολύ θα πούμε εμείς, κοινωνικός, καραγκιόζης στυλ, κάνει από γκριμάτσες μέχρι νάζια, αγαπά τις καλές λιχουδιές, με τις φθηνές δεν ασχολείται καν.
Είναι φιλικός με άλλους σκύλους, σε σπίτι όμως θα ήταν καλό να έχει την αποκλειστικότητα, είναι καθαρός στο χώρο του, μένει μόνος του, τρέχει πολύ ή κοιμάται πολύ, ότι θέλετε κάνει, μερικές φορές κοιμάται και όρθιος.
Είχατε κάνα θείο ή κάνα συγγενή ή φίλο με τον οποίο βγαίνετε και πηγαίνετε παντού και περνάτε όμορφα και μόλις βρει την ευκαιρία κοιμάται; Ε, αυτός είναι ο Τζορτζίνο.
Είναι γεννημένος κατά το Μάη του 2017, ότι πιο καλοβολο σε ζώο, υγιής και στειρωμένος φυσικά, αναζητά σπίτι και οικογένεια. Αν υπάρχουν παιδιά θα πρέπει να είναι όχι πολύ μικρά, δεν είναι πολύ φαν των εκπλήξεων, θέλει να ζει μια ρουτίνα στη ζωή και να επιλέγει εκείνος πότε θα έχει χάδια και γιατί.
Αν η περιγραφή αυτή σας κάνει κλικ βρήκατε το σκύλο σας. Διαφορετικά κάποιος άλλος σίγουρα θα τον βρει.
Τηλ επικοινωνίας 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.
Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής.

Σχετικά άρθρα