Νάνσυ τα παιδιά! Παιδιά από εδώ η θεά Νάνσυ…γιατί αυτό είναι. Μια μικρή τετράποδη ΘΕΑ που δεν μπορείς να μην την λατρέψεις.

Το άγχος και η αγωνία μας στην αρχή ήταν αρκετό.

Θα μπορέσει άραγε να προσαρμοστεί σε διαμέρισμα ένα πλάσμα 46 κιλά και 6 ετών που δεν έχει ξανά μείνει σε σπίτι;

Θα μπορώ άραγε να την ελέγξω στην βόλτα και στην καθημερινότητα;

Θα είναι υπάκουη; Θα θα θα… Οι κλασικές ανασφάλειες και φοβίες που υπάρχουν στο μυαλό μας και έχουν συσχετιστεί με τις μεγαλόσωμες ράτσες.

Τελικά η Νάνσυ ήρθε και μας έδειξε πώς ένα μεγαλόσωμο, ενήλικο σκυλί μπορεί να ζήσει σε διαμέρισμα, χωρίς να λερώνει μέσα και να κάνει ζημιές από την πρώτη στιγμή. Μπορεί να μάθει πολύ γρήγορα βασικές εντολές. Μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα σε αυτή την νέα ζωή. Μπορεί να είναι παντού μαζί στην δουλειά, στις βόλτες, στις εκδρομές, ακόμη και στις καφετέριες.

Η Νάνσυ ξέραμε ότι είχε βρει σπίτι..το δικό μας και όλα αυτά τα Θα…και αν.. πλέον είναι μηδενικά. Καλή διάθεση να υπάρχει και όχι στερεότυπα. Πάντα υπάρχει χώρος σε ένα διαμέρισμα για κάθε πλάσμα. …….

Και τώρα θα σας πω τον πόνο μου…… Αυτή η τριχωτή θέα μου έκλεψε τον άντρα μου. Δύσκολος ο ανταγωνισμός μαζί της και το παιχνίδι μοιάζει να έχει χαθεί. Γυρνώντας σπίτι πρώτα μιλάει στην Νάνσυ. Κοιτάζονται στα μάτια και της λέει γλυκόλογα, σε αντίθεση με εμένα που με ρωτάει αν την τάισα και που την πήγα βόλτα. Πιστεύω ότι της είχε γίνει ειδική εκπαίδευση για πετύχει αυτό τον στόχο της..

Σχετικά άρθρα